Борисов настоява да се направи Консултативен съвет при президентаКирил Петков е

...
Борисов настоява да се направи Консултативен съвет при президентаКирил Петков е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Коалиция с ПП не може да се прави

Борисов упорства да се направи Консултативен съвет при президента

" Кирил Петков е последният, който може да приказва за бистрота. Той пазаруваше депутатите на Има Такъв Народ, непрозрачно без камери ", съобщи водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов в Пловдив, предава

" Видно е, че с тях (Продължаваме промяната - б.р.) коалиция не може да се прави. За мен беше значимо двата съюза, в които членуваме - Европейският и Атлантическият да бъдат обезпечени със закони, с цел да не се изкриви тази линия ", добави Борисов.

По думите му народът желае държавно управление, ГЕРБ също. Той сподели, че е оптимист за това, че ще има държавно управление.

" Трябва търпеливо да забележим в кой мандат ще се случи. Разбрах, че най-глупавият ми другар в службите, с който съм работил, бил споделил: ГЕРБ да ни поддържат без да влизат в държавно управление, това е фактически неуместно. Ние, в случай че ги подкрепим, след това можем да ги свалим ", добави Борисов.

Борисов изясни, че упорства да се направи Консултативен съвет при президента, с цел да се види коя партия би подкрепила друга в даден миг.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР